Ti smarte apps der gør dit liv lettere

– Smarte apps når du er på farten og har en travl hverdag

Du har nok allerede opdaget, at din iPhone både er din forlængede arm, din eksterne harddisk, din kontakt til verden og dit arbejdsbord.

appNår du producerer, udvikler eller afvikler projekter og events, er du tit presset på tid, og du er ofte på farten uden adgang til hverken computer, kalender, opslagsværk, avis, notesbog eller kontor. Her er din iPhone et uundværligt værktøj til at holde styr på aftaler, opgaver og projekter – og heldigvis findes der jo mange forskellige apps, som kan gøre dagligdagen lettere. Herunder finder du ti af dem til almindelig inspiration.

 

Business Card Reader – Er du til konference, på kursus eller på anden måde ude at netværke, er denne app uundværlig. Med Business Card Reader kan du holde styr på alle de visitkort, du modtager i løbet af en netværksdag. Du tager et billede af visitkortet og appen aflæser kortet og gemmer profilen ved hjælp af text recognition. Appen koster 32 kroner.

HootSuite – Ved hjælp af HootSuite kan du administrere Facebook, Twitter, LinkedIn og andre sociale netværk direkte fra din mobil. Du får adgang til funktioner, som du ikke normalt har adgang til, når du downloader en Facebook eller Twitter app. For eksempel kan du tjekke din brugerstatistik, gemme billeder fra andre profiler, oversætte beskeder og samle dine sociale netværk i én app. Appen er gratis.

Keynote, Numbers og Pages – Har du brug for at arbejde med tekst, regneark eller power point direkte på din mobiltelefon (eller iPad), er disse tre apps gode at downloade. Alle tre er opbygget fra grunden med henblik på at blive anvendt på iPhone og iPad, og de er derfor hurtige og brugervenlige. Derudover arbejder de sammen med iCloud, så du nemt kan hente dine dokumenter frem, når du sidder ved computeren. Disse apps koster hver 65 kroner.

AroundMe – Er du på farten og er du løbet tør for benzin eller skal du snart have en kaffepause, finde et posthus eller en bank, så kan AroundMe hjælpe dig med at finde frem til det nærmeste sted via din placering. Appen er gratis.

Dropbox – Med Dropbox på din telefon kan du nemt få adgang til de dokumenter, du arbejder med til daglig. Dropbox kan downloades gratis til din mobil.

Wifi Finder – Er du ude at rejse og har du brug for at arbejde over længere tid på internettet på din computer eller på din mobil, hjælper Wifi Finder dig med at finde det nærmeste sted med Wifi. På den måde kan du hurtigt og nemt arbejde videre uden at bruge penge på dit mobilnet. Appen er gratis.

Travel Tracker – Rejser du tit på små forretningsture, kan denne app hjælpe dig med at holde styr på dine rejseplaner. Find alle dine flyinformationer ved blot at indsætte flynummeret, følg med i ankomster og forsinkelser og vælg dine pladser. Saml hele din rejse i kalenderen, bliv opdateret på vejrudsigten, download et bykort, lav en pakkeliste og meget mere. Travel Tracker hjælper dig med at holde styr på alle dine tidligere og fremtidige rejser. Appen koster 19 kroner.

iTime Sheet – Arbejder du tit på underlige tidspunkter, og er ingen arbejdsdage ens, kan det være svært at have overblik over, hvor meget du rent faktisk har arbejdet. Med iTime Sheet kan du holde styr på mødetider og pauser og hurtigt regne ud, hvor meget du har arbejdet i alt sidste måned. Du kan også kontrollere, hvor lang tid du har arbejdet for hvilke firmaer, hvor meget du skal have i løn samt føre statistik. Appen koster 25 kroner.

Whiteboard Capture Pro – Bruger du tit whiteboard til møder eller i forbindelse med brainstorm – og ville du ønske, du ikke behøvede at viske det hele ud bagefter, men kunne gemme alle dine noter, er denne app super brugbar. Med Whiteboard Capture Pro kan du gemme og organisere dine whiteboards på din telefon. Tag et billede af whiteboardet, og appen fjerner skygger og lysfald, som gør det svært at aflæse whiteboardet på et foto. Med appen kan du holde styr på alle dine whiteboards og dele dem med kollegaerne via mail. Prisen er 19 kroner.

Dragon Dictation – Med Dragon Dictation kan du indtale en note eller en besked og omdanne den til tekst. Det er fem gange hurtigere end at bruge tastaturet – og langt mere intuitivt. Send teksten direkte pr. mail eller sms, eller opdater Facebook eller Twitter ved blot at indtale beskeden på din telefon. Dragon Dictation indeholder også stemmestyret stavekontrol. Appen er gratis.

 

0