De sociale medier har igennem de seneste år vundet massivt indpas, og over 3 millioner danske privatpersoner er nu på bl.a. Facebook. Ved kontinuerligt arbejde med de sociale medier får du mulighed for at lade dine kunder, brugere eller dit publikum komme helt tæt på din virksomhed, samtidig med, at du kan komme helt tæt på din målgruppe. Mellemmanden er forsvundet og det åbner op for særligt effektive løsninger.

Vi kan hjælpe dig med strategien, planlægningen og udførslen for brugen af de sociale medier ved at give dig indblik i succesfulde metoder som bl.a. storytelling, evaluering og indholdsbevidst markedsføring helt ned til den visuelle opstilling af din professionelle side.

Vi hjælper dig med:

  • Strategi, planlægning og udførsel på de forskellige sociale medier og platforme
  • Vurdering af hvad der skal formidles, hvor, hvordan og hvornår
  • Rådgivning og optimering af hvilket indhold du kan benytte dig af i formidlingen
  • Undervisning i online værktøjer der effektiviserer brugen af sociale medier
  • Egentlig varetagelse af dine sociale platforme i en opstartsfase

Har du brug for hjælp til at skabe mere interaktion og dialog på din Facebook? Vil du gerne have flere følgere på din Twitter, Instagram eller LinkedIn? Måske du gerne vil have en god guide, som du trygt kan følge step-by-step? Fang os på mailen her: mail@innovativkulturledelse.dk, så kan vi holde et møde og kigge videre på dine behov for optimering af de sociale medier.

shutterstock_226760296
0