Som projektlederprojektledelse u pil står du ofte over for utallige udfordringer og opgaver undervejs i dit projekt: Lige fra projektets spæde
begyndelse, gennem dets realisering og til afslutning og evaluering.

I dag bevæger vi os på så mange platforme og i forskellige niveauer, at det ikke er nok med den klassiske opslagstavle og gruppemøder. Vil du optimere, må du dykke ned i værktøjskassen og finde de mest effektive redskaber frem. Det handler om at følge med, effektivisere og drive projektet sikkert og godt fra A-Z. Og med de rette redskaber og processer skabe det ønskede overblik og struktur.

I læringsforløb kommer vi ind på hvordan du:

  • Planlægger og overskueliggør alle processer i dit projekt
  • Kortlægger hele projektet og fører det sikkert fra A-Z inden for tid og ramme.
  • Optimerer dine egne og medarbejderes arbejdsgange, få skærpet teamets projektledelsespraksis og få implementeret metoder og værktøjer i praksis.

Afhængigt af form på forløbet og ønsker for disse, kan vi tage udgangspunkt i jeres projekter og på den måde implementere de forskellige processer til jeres, aktuelle problemstillinger, så vi kan udnytte det enkelte projekts potentiale til fulde.

Kunne du, dit kulturprojekt eller kulturinstitution bruge mere effektivitet i kommende projekter? Har du et konkret projekt, som du finder udfordrende?   Kontakt os for et uforpligtende møde på mail@innovativkulturledelse.dk og hør mere om vores læringsforløb i projektledelse.

Kunne du også tænke dig en større værktøjskasse når det gælder marketing og funding? Husk, at flere af redskaberne og processerne kan kombineres i ét forløb udviklet efter behov og formål. Skriv til os, så finder vi den rette løsning sammen.

 

0