Som projektleder står du ofte overfor utallige udfordringer og opgaver undervejs i dit projekt: Lige fra et projektets spæde begyndelse, gennem dets realisering og til afslutning og evaluering.

I dag bevæger vi os på så mange platforme og i forskellige arbejdsgange, at det ikke er nok med den klassiske opslagstavle og gruppemøder. Vil du optimere, må du dykke ned i værktøjskassen og finde de mest effektive redskaber frem. Det handler om at følge med, effektivisere og drive projektet sikkert og godt fra A-Z. Og med de rette redskaber og processer skabe det ønskede overblik og struktur.

I arbejdet med projektledelse kan vi hjælpe dig med:

  • Planlægning og overskueliggørelse af konkrete processer i dit projekt
  • Kortlægning af det overordnede projekt – hvordan det føres sikkert fra A-Z inden for tid og ramme.
  • Optimering af din og dine medarbejderes arbejdsgange med fokus på fælles sprog og metodevalg
  • Igangsætning og udførsel af konkrete processer i projektet som ekstern konsulent.

Har du en kommende fernisering, festival eller måske et kulturhus med et event, som bare skal køre? Måske du bare vil udvide dine projektledelseskundskaber, metoder og færdigheder? Er der en særlig del af dit projekt, som du ser et behov for sparring udefra?

Det er forskelligt projekt til projekt, hvor i processen man er. Vi skræddersyer vores samarbejde, så den passer til dit projekts behov og formål. Book en uforpligtende snak på mail@innovativkulturledelse.dk

 

0