K-TV – Tips, Tricks og Inspiration til kulturledelse

Det er en fornøjelse for os nu at kunne lancere K-TV.

  • Hver episode er en kort opsummeret undervisning i kulturledelse
  • Hver episode indeholder tips, tricks eller inspiration fra emner som; salg, synlighed og funding til kulturprojekter eller kulturinstitutioner
  • Episoderne udkommer med jævne mellemrum

Hvorfor laver vi K-TV?

Det gør vi, fordi vi har rigtig mange tips, tricks og metoder, som vi ønsker at dele med jer kulturfolk, som kan omsætte det og implementere i projekter og organisationer. Vi producerer også K-TV, fordi vi mener, at videomediet er en god måde at dele indhold på og lægge op til sparring og dialog. Måske gør vi det aller mest fordi, vi vil hjælpe så meget vi kan, og så mange vi kan, og på den måde når vi længst ud til alle med interessen for kulturledelse.

Hvor kan du finde K-TV?

 

Hvad synes du?

K-TV er et frisk bud på at gøre komplekst og omfattende stof til noget let, konkret, brugbart og omsættelig materiale og inspiration. Vi håber derfor, at du vil tage godt i mod det. Se det, for det som det er, og være klar med konstruktiv feedback både på form og indhold. Du er velkommen til at kommentere på vores Facebookside, Youtube kanal og på Itunes eller sende os en mail på mail@innovativkulturledels.dk hvis du har forslag til emner, problematikker eller værktøjer, du synes vi skal tage fat i. Vi vil elske at høre fra dig!
[Valid RSS]

 

0