Få inspiration og sparring til online synlighed

– Kom til Innovativ Kulturledelses Gå-Hjem-Møde torsdag d. 11/12-14. Det er gratis for alle med fingrene godt nede i kulturen!

Har du også nogle gange brug for sparring og inspiration til dit kulturprojekt, eller har du bare brug for at få nogle friske indspark, inden du tager hjem fra kontoret?

Så burde du tage forbi Innovativ Kulturledelses kontor i Odensegade på Østerbro til vores næste ”Gå-Hjem-Møde”.

I al juletravlheden sætter vi tempoet lidt ned og hjælper dig med, hvordan du kan få mere synlighed online til dine kulturprojekter. Vi guider til, hvordan du får dit budskab ud til dine kunder, og hvordan du bliver hørt og set online.

Vi kigger nærmere på hvordan du skal formidle, hvis du vil i tættere kontakt med din målgruppe, vi ser på hvilke online kanaler, der matcher dine projekter, og vi vil også se på, hvordan du udvælger det indhold og de historie, som er mest interessant for dine følgere, brugere eller publikummer.

Vi vil også komme omkring, hvordan vi i Innovativ Kulturledelse hjælper projekter, institutioner og organisationer med at implementere værktøjer til strategisk arbejde og struktur for online synlighed.

Gå-Hjem-Mødet afholdes d. 11. december kl. 16.00-17.30 hos Innovativ Kulturledelse på Odensegade 6, 2100 Kbh Ø.

Skærmbillede 2014-10-12 kl. 21.02.01

Gå hjem med ny inspiration og tilmeld dig “Gå-hjem-mødet” her >>>

“Gå-hjem-mødet” henvender sig til alle kulturarbejdere og er ganske gratis!

Det med småt…
Mødet er helt gratis ved tilmelding, men ved udeblivelse uden afmelding fremsendes gebyr på 350 kr. Afmelding skal senest ske 24 timer før afholdelse.
– Tjek, det er cool med mig – Ja jeg vil gerne med og have ny inspiration og udbygge mit netværk>>

0