Fundraising – Where to begin

Fundraising“Det der fundraising, det skal jeg også lige have taget mig sammen til” – har du måske hørt dig selv eller nogle i dit netværk sige før.

Vi ved alle, at der skal penge til at producere kultur! Men hvordan pokker får man fat i alle de puljer der er, og hvordan kommer du i det hele taget i gang med at søge?!

Det kræver planlægning og simpel struktur at komme i gang og det er IKKE svært!

Fundraising – Action step!

I filmen herunder serverer jeg for dig 5 steps – Where to begin.

Hvis du følger de 5 steps i videoen, er der gode muligheder for at få godt fat i fundraisingen, og sidenhen forhåbentlig få moneterne til at strømme ind til dit projekt.

 

Vi vil også meget gerne høre lidt fra dig

Hvilke erfaringer gør du dig med fundraising? Hvordan og hvornår fundraiser du? Hvilke puljer har du haft held med? Hvilke redskaber synes du, er vigtige at give videre til andre?

Del dine tanker, oplevelser og historier herunder. Det ville være fantastisk at være i dialog med dig!

OG til sidst….

Hvis filmen her er til inspiration for dig og dit arbejde, er du meget velkommen til at dele den med andre i dit netværk. HUSK – SHARING IS CARING!

God fornøjelse! 🙂

PS. Hvis du ikke allerede nu føler dig godt nok rustet til at hoppe ud i fondsarbejdet, kan du booke plads på vores næste fundraisingworkshop. På workshoppen er der fokus på struktur, ansøgning og planlægning udført med konkrete redskaber og effektive metoder.
PPS. Hvis du vil i gang med fundraising allerede i dag, så det en god idé at starte med din strategi. Få en gratis undervisningsvideo om fundraisingstrategi med 4 essentielle nøglepunkter på siden her>>
0