GRATIS VIDEN OG REDSKABER

Freebies er gratis viden og redskaber, specielt til dig som arbejder med kultur, som du kan bruge direkte i dit projektforløb eller som inspiration i din institution eller virksomhed.

Vi tror på at “Sharing is caring”, vi tror på at gennemsigtighed skaber tillid og vi tror på at vi sammen kan skabe endnu mere viden og værdi til det kreative kulturmiljø. Derfor går vi forrest med at dele ud af vores guldkorn og derfor er indholdet her gratis!

Vi deler bl.a. undervisningsfilm, blogindlæg, e-bøger og forskellige andre relevante redskaber og processer, hvor du kan finde alt fra rådgivning i hvordan du fundraiser til hvordan du bruger sociale medier i konkrete projekter.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet hvor du kan få tips, tricks  og inspiration til alle aspekter af kulturledelse Find det her>>

 

blog_freebies

undervisningsfilm

kulturledelse

e-bog_ipad_iPhoneSkriv dig op herunder og modtag GRATIS Indledning, Forord, og Overblik - 6 Enkle redskaber fra e-bogen; "Spar på projektbudgettet og skab mere kultur for pengene med 6 enkle redskaber! - Sådan gør du dit kulturprojekt billigere og bedre!"

DU MODTAGER SMAGSPRØVEN MED DET SAMME I DIN INDBAKKE! Fremover vil du modtage tips, info og tilbud på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig fra listen igen.

0