Filmmediet kan være et gyldent værktøj til kontakt med dine kunder, følgere og brugere, da det sætter ansigt på formidleren på en anderledes mere levende måde end eksempelvis det skriftlige medie. Med videooptagelser kan du vise livet i din institution eller på en æstetisk måde engagere dine modtagere ved at formidle personligt og direkte – i en slags face-to-face.

Hvis du overvejer at benytte filmmediet i din institution, virksomhed eller organisation, kan vi hjælpe dig fra start til slut. Vi kan hjælpe dig med at skabe egne små film til din markedsføring, drejebog for indhold og/eller kampagne inden for periode og emner.

Vi hjælper dig med:

  • Strategi, planlægning og udførsel af små film til brug af markedsføring.
  • Vurdering af hvor, hvordan og hvornår du bedst markedsfører dine film
  • Rådgivning af koncept, manus, drejebog til indholdet af dine film.
  • Undervisning i værktøjer der hjælper dig til DIY på dine fremtidige film.

Har du brug for hjælp til lære at bruge film som en effektiv markedsføringsmetode? Vil du gerne skabe indhold, der giver en tættere relation til dine følgere og kunder? Vil du gerne skabe interesse og måske endda en viral succes? Fang os på mailen her: mail@innovativkulturledelse.dk, så kan vi holde et møde og kigge videre på dine behov for brugen og opbygningen af små film.

shutterstock_169868111
0