Få held med dit sponsorsamarbejde

Sponsorer forventer win-win og tydelige partnerskaber!

sponsorsamarbejdeSponsorsamarbejde er yderst relevant for kulturprojekter og kulturinstitutioner, og vi lever i en tid, hvor det er vigtigt at lægge vægt på selve samarbejdet i processen. Det er ikke altid, at virksomheden forventer noget konkret igen, men man skal gøre sig umage og gøre meget ud af at formidle, hvad det betyder for en virksomhed, at kunne fortælle en ny historie og vision, hvor det at løfte kulturelt også har et særligt statement og en stor værdi, i det samfund vi i dag lever i.

 

Sponsorsamarbejde – Action step!

I filmen herunder serverer vi for dig nogle steps til, hvordan at du kan starte et nyt sponsorsamarbejde op!

Hvis du vælger at bruge nogle af idéerne og redskaberne, er der muligheder for at få en god start på et nyt samarbejde med konkrete bud på indgangsvinkler til sponsorer.

Jeg vil også meget gerne høre fra dig

Hvilke erfaringer gør du dig med samarbejde med sponsorer? Hvilke oplevelser og resultater har du gjort dig? Hvordan har samarbejdet været opbygget? Hvilke redskaber synes du, er vigtige at give videre til andre?

Del dine tanker, oplevelser og historier herunder. Det ville være fantastisk at være i dialog med dig!

OG til sidst …

Hvis filmen her er til inspiration for dig og dit arbejde, er du meget velkommen til at dele den med andre i dit netværk. HUSK – SHARING IS CARING 😉

 

0