En særlig oplevelse “Den Lille Havfrue – The Musical”

Vi skriver ikke anmeldelser af forestillinger, arrangementer, koncerter, ferniseringer eller lign., men vi deler meget gerne særlige oplevelser som vi fra Innovativ Kulturledelse bliver inviteret til.

den lille havfrue - the musicalDen. 17 juli 2014 havde vi fornøjelsen af at være inviteret til premieren på Fredericia Teaters opsætning af Den Lille Havfrue – The Musical i Operaen i København.

Det var en smuk dansk sommeraften ude på Operaen og omgivelserne var perfekte til en aften i selskab med havfruer, sømænd, kærlighed og magi. Alle var forventningsfulde og spændte, og med god grund, for lige fra tæppet blev trukket fra, ouverturen lød fra orkestergraven, og indtil den sidste applaus lød fra publikum, var vi vidne til en fantastisk forestilling med et utroligt højt niveau af sang og dans, og hvor scenografien og kostumerne fungerede formidabelt til at skabe det magiske hav-univers.

Kristine Yde spillede en sød, smuk, troværdig og legende Ariel, og særligt vil vi også fremhæve Christian Lund og Sara Gadborg der begge med stor overbevisning leverede præstationer af særklasse i deres roller som henholdsvis Prins Erik og Havheksen Ursula. Ensemblet havde en fantastisk energi og det var som om, at alle elementerne i forestillingen tilsammen gik op i en højere enhed og gav publikum en fantastisk underholdende oplevelse, der samtidig slog hårdt fast, at musical-forestillinger i Danmark kan leveres i en utrolig høj kvalitet!

Vi er ekstremt glade for at have oplevet ”Den Lille Havfrue – The Musical” og kan varmt anbefale den til alle, unge som gamle, der vil underholdes af en sød kærlighedshistorie, spækket med flotte sange og danse, sjove figurer og en scenografi, der tilsammen med kostumerne forvandler Operaens fantastiske store sal til et vidunderligt havunivers med magi.

“Den Lille Havfrue – The Musical” spiller frem til 9. August på Operaen, hvorefter den flytter til Fredericia Teater og får premiere 28. august.

 

Ps. Vi vil også lige fremhæve Fredericia Teater i forhold til synlighed. De laver et stort og godt stykke arbejde med at formidle deres produktioner både i byrum og online på sociale medier og andre platforme. Se bl.a. deres Facebookside her>> eller deres Instagram her>> og bliv inspireret til din egen online formidling.

 

0