Q & A

————————————

Hvem henvender e-bogen (arbejdsbogen) sig til?

Den er til dig, som arbejder med kulturprojekter i alle størrelser. Det kan være, at du lige er begyndt i branchen, men det kan også tænkes, at du har mange års erfaring og blot ønsker lidt ny inspiration. Du er måske leder, projektleder, producent, marketingsansvarlig, pr-medarbejder – eller også har du bare en stor interesse for, hvordan man kan spare på projektbudgettet og skabe mere kultur for pengene.

Hvad hjælper e-bogen (arbejdsbogen) med helt konkret?

E-bogen hjælper dig blandt andet med at:

  1. Inddrage dit publikum
  2. Dele viden og samarbejde med andre institutioner
  3. Digitalisere dit projekt og skabe synlighed online
  4. Skabe et godt samarbejde mellem dig og dine frivillige
  5. Skrive gode nyhedsbreve, som dine brugere rent faktisk læser
  6. At blive synlig offline – ude i virkeligheden

For at blive helt klar omkring disse punkter inkluderer bogen bl.a. et øvelsesark med 15 konkrete øvelser. Øvelserne hjælper dig med at arbejde med dit projekt og løse alle de forskellige udfordringer og tiltag, der måtte være inden for de nævnte emner. De vil gøre dig mere skarp og forberede dig på at tænke anderledes, så du kan se på dit budget med nye, friske (og mere kreative) øjne! Se mere info på siden HER

Er e-bogen ligesom en helt almindelig bog?

Du kan læse i e-bogen som en helt almindelig bog på din computer, iPad eller iPhone. Det er også muligt at downloade og udskrive den, hvis du ønsker den i hånden. Denne e-bog er dog ikke en bog, du blot skal læse. Det er en ARBEJDSBOG, og hvis du skal have det optimale ud af alle de øvelser og redskaber, der findes i den, skal du arbejde med den og ikke kun læse den. Til gengæld vil den så også give dig mulighed for at spare adskillige tusinde kroner på dit projektbudget! Ikk’ så ringe vel :-)

Kan e-bogen bruges mere end én gang?

Ja, selvfølgelig – du kan bruge den fremadrettet til ALLE dine projekter. Den viden, du får ved at arbejde med e-bogen, er noget, du med succes kan bruge igen og igen til alle kulturprojekter, du arbejder med (og sikkert også mange andre projekter, der ikke nødvendigvis har noget med kultur at gøre 🙂 .

Er e-bogen nem at læse og lære fra med det samme?

Ja! Bogen er tilrettelagt, så du i dit eget tempo kan følge den trin for trin og integrere de forskellige redskaber med det samme. Den er skrevet i et sprog og på en måde, så alle kan følge med og lære på det niveau, de nu måtte være på. Jeg kan tilføje, at de, som allerede nu har vist interesse for e-bogen, spænder bredt fra unge studerende til meget erfarne kulturledere.

Tager e-bogen lang tid at læse og arbejde med?

Jeg vil ikke sige, at den tager lang tid at læse, men den kan godt tage lang tid at arbejde med. Forstået på den måde, at der ligger mange opgaver og guldkorn gemt i den, som du vil kunne arbejde med et helt år eller mere, før alle elementer er 100 % integreret i dit projekt eller din institution.

Kan jeg sende e-bogen rundt i mit netværk?

Der er rettigheder på den slags, så det kan du desværre ikke. Rettighederne til “Spar på projektbudgettet og skab mere kultur for pengene med 6 enkle redskaber!- Sådan gør du dit kulturprojekt billigere og bedre!”ejes af Nadja Kalnæs. Det er ulovligt at kopiere eller videregive bogen eller dele heraf uden forudgående aftale med Nadja Kalnæs.

Kan jeg fortryde købet?

Nej, desværre. Da bogen er en e-bog, som du modtager elektronisk, kan den ikke returneres. Se evt. mere under betalingsbetingelserne her.

Hvad koster den?

Prisen er 579 kroner + moms. (Cirka det samme som en dygtig freelance professionel kultur-projektleder eller -producent tager for ca. 30-45 min. arbejde).

Hvor kan jeg få e-bogen henne?

Du kan købe den og få den tilsendt med det samme lige HER – du betaler via PayPal. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Du kan også sende en mail og få en faktura tilsendt: mail@nadjakalnaes.dk

0