Content marketing handler ikke om at sælge, men om at bygge relationer til dine følgere. Om at forstå dine følgere. Når du forstår, hvad dine følgere kan lide og hvad de finder interessant, så bliver det nemmere for dig at kommunikere med dem – uanset om det er ansigt til ansigt, eller gennem et online medie.

Content marketing handler om, at hvis du deler din viden eller på anden måde skaber værdi for dine følgere, vil det også komme dig til gode.
Vær ikke bange for at dele ud af din viden, for det kan netop være dét, der skaffer dig din næste kunde, bruger eller publikum.

Vi kan hjælpe dig med strategien, planlægningen og udførslen af content marketing, ved at give dig indblik i værktøjer som bl.a. en redaktionel kalender, opbygning af indhold og kampagner, samt konkret opbygning af nyhedsbrev, blog og andre online kommunikations kanaler.

Vi hjælper dig med:

  • Strategi, planlægning og udførsel for din brug af content marketing
  • Vurdering af hvad der skal formidles, hvor, hvordan og hvornår
  • Rådgivning og optimering af hvilket indhold du kan benytte dig af med content marketing
  • Undervisning i online værktøjer og software der effektiviserer brugen af content marketing

Har du brug for hjælp til at skabe stærkt indhold til dine online kanaler? Vil du gerne have en tættere relation til dine følgere og kunder? Vil du gerne sælge mere i det lange løb? Fang os på mailen her: mail@innovativkulturledelse.dk, så kan vi holde et møde og kigge videre på dine behov for content marketing.

Nyhedsbreve..
0