Content is still king!

Et af de allerbedste redskaber du kan bruge i salget af dit kulturprojekt eller din kulturinstitution, er at formidle indholdet på forskellig vis. Du skal simpelthen fortælle de gode historier igen og igen, på flere forskellige måder og på mange forskellige platforme. Du skal således øve dig i at storytelle omkring dit projekt.

Vi mennesker elsker at høre gode historier og vi bliver tit drevet af følelser. Vi vil gerne røres og vi vil gerne høre, når andre bliver rørt. Det er derfor både de positive og de mindre positive historier, der sælger. Der skal dog altid være en god pointe med at fortælle historien, og her er især værdien af indholdet vigtigt. Det er de allerbedste historier med de stærkeste emotionelle triggere, såsom frygt, kærlighed og drømme, der driver os til at handle. Den bedste måde du kan komme i kontakt med dit publikum eller din målgruppe på, er, ved at være der hvor de er og derved interagere med dem. Du skal altså undgå kun at formidle dit kulturprojekt, når det er færdigt og du er klar til, at publikum skal komme og købe. I stedet skal du være i dialog med dem helt fra starten af processen. Del alt der kan deles, fra de første spæde idéer på tegnebrættet, til historierne i garderoben og helt hen til evalueringen, hvis det altså kan fremme interessen for dit projekt. Få gerne rigtig mange med til at hjælpe dig. Det kan være både folk på kulturprojektet og folk omkring kulturprojektet.

Hvis du ønsker at sælge dit projekt, er det altså mindst ligeså vigtigt at have en strategi om hvordan du formidler historien bag dit projekt, som det er at have en strategi for et godt produkt!

content

  • Skab indhold og find masser af historier både før, under og efter kulturprojektet skabes.
  • Begynd at øve dig i at storytelle om dine kulturprojekter, og brug gerne emotionelle virkemidler.
  • Sæt dit team med gode formidlere, som hjælper med at dele og viderebringe alle historierne, billederne og filmene til sociale medier.
  • Bemærk hvilket indhold dit publikum synes er særligt interessant, og giv dem mere af det.

Hvis det virker lidt uoverskueligt at komme i gang, skal du ikke bekymre dig! Vi hjælper dig nemlig gerne. Læs mere om hvordan lige her >>>

 

0